Krijtbordenservice
 
krijtbordtekenaar krijtbord schrijven krijtbord lettering workshop handlettering krijtbord horeca wi

Krijtbord schrijven

Krijtborden in winkels en restaurants zijn hip en trekken de aandacht. Ze geven de hele ruimte een moderne uitstraling. Ze zijn vaak het eerste wat een klant van u leest. Bovendien zegt een onderzoek van marketingspecialisten dat goede teksten op stoep- en menuborden de omzet met 27 % kunnen verhogen (zie artikel van Misset Horeca).
Ik ben een ervaren krijtbordtekenaar voor horeca, winkels, feesten, vakbeurzen, sportkantines en meer. U kunt bijvoorbeeld de menukaart, de openingstijden of een leuk welkomstbord door mij op een bord, ruit of wand laten schrijven en tekenen.

Handgeschreven
Ik teken menu's en andere teksten in verschillende lettertypen met de hand. Het ziet er dan ook handgeschreven uit, maar is ook op afstand goed leesbaar. 
Behalve tekst teken ik ook tekeningen of in handlettering stijl, dus met pijlen, vlaggetjes, fruit, cupcakes etc. Ook maak ik food illustraties in kleur afhankelijk van wat past bij de stijl van uw bedrijf.
Ik ben creatief en denk graag met u mee over wat het beste werkt op uw krijtbord of voor uw grafisch ontwerp zoals menukaart, website etc.

Enkele van de klanten die u voorgingen: Cordendon Hotel Amsterdam, Makro Nederland, Restaurant Goesting Utrecht, Raddisson Hotel Noordwijk.

Offerte
Ik maak altijd eerst een potloodschets van het krijtbordontwerp die ik ter goedkeuring naar u toestuur.
De prijs hangt af van de hoeveelheid tekst / tekeningen en de grootte van het bord. Wilt u een prijsopgave of heeft u nog vragen? Stuur een email!

 

Krijtbordenservice

 

krijtbordtekenaar krijtbord schrijven krijtbord lettering workshop handlettering handlettering pakke

 

krijtbordtekenaar krijtbord schrijven krijtbord lettering workshop handlettering handlettering pakke

 

Supersnel krijten

 

Handlettering Academy