Krijtbordenservice
 

Krijtborden voor een feest

Hieronder staan een aantal veelgevraagde krijtborden en kalligrafie werk met daarbij vaste prijzen. In de meeste gevallen maak ik krijtborden van ongeveer 40 x 60 cm omdat deze nog voor een laag pakkettarief op te sturen zijn. Wil je toch graag iets anders? Neem gerust contact met me op, er is veel mogelijk.

 
krijtbord sara abraham cadeau

Krijtborden voor Abraham of Sara

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een Abraham of Sara (of een verjaardag met een andere leeftijd natuurlijk), dan is een persoonlijk krijtbord leuk om te geven.

Een krijtbord zoals op de foto hiernaast is ongeveer 40 x 60 cm groot. Het staat vol met persoonlijke kleurtekeningen. Het krijtbord maak ik watervast zodat het buiten kan staan zonder dat de lijnen uitlopen.

Een krijtbord van 40 x 60 cm kost € 50,00 inclusief krijtbord en inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Ik maak eerst een schets die ik je ter goedkeuring toestuur. Je ziet zo precies wat je krijgt.

Onderstaande krijtborden hebben dezelfde prijs.

 

 

krijtborden geboorte cadeau kraamcadeau

 
krijtborden welkom bruiloft

Welkomstkrijtbord

Krijtborden die eenvoudiger zijn zoals die op de foto's kosten € 40,- inclusief verzendkosten. Ook hier is het maximale formaat 40 x 60 cm. Nog vragen? Neem gerust contact op. 

 
kalligrafie voor bruiloften en feesten

Gekalligrafeerde enveloppen

Een feest begint bij de uitnodiging.
Hoe mooi is het als zo'n mooie gekalligrafeerde enveloppe op de mat valt? Dan is het feest toch al begonnen?

Ik ben dol op kalligrafie omdat het zo verfijnd en elegant is. Ik wil graag de enveloppen (of een andere tekst) voor jouw feest kalligraferen.

 
zwarte enveloppen 1.jpg

Donker gekleurde enveloppen zijn mooi in goud, koper of roségoud. Het kalligraferen kost € 1,- per enveloppe. Daar komen de kosten van de enveloppe en de verzending wel bij.

Wil je iets anders? Let me know.