Krijtbordenservice
 

Krijtborden voor bruiloften en feesten

Krijtbordtekenaar | bruiloft krijtborden krijtbord schrijven, workshop handlettering

 
krijtbordtekenaar krijtbord schrijven krijtbord lettering workshop handlettering bruiloft feest hand

Krijtborden creëeren een hippe rustieke styling op je bruiloft of feest. Je kunt ze gebruiken als wegwijsbord of als achtergrond voor foto's. Ze kunnen ook gewoon sfeer maken met een romantische quote of jullie speciale liedje. Het is ook leuk om een krijtbord te gebruiken voor de handtekeningen van de gasten, als alternatief voor een gastenboek.

Ik schrijf deze krijtborden met watervaste krijtstift. De borden kunnen dus prima tegen een regenbui, maar het krijt is niet meer te verwijderen. Als ik een bord voor je schrijf mag je het uiteraard houden.
Ik kan natuurlijk ook krijten op een ruit, een spiegel, een dienblad, een wand, een stoepbord, een schutting, kortom eindeloze mogelijkheden om jullie feest heel persoonlijk te maken.

De krijtborden
Ik heb kleine krijtborden (maximale lengte 50 cm) die ik kan beschrijven naar jouw wensen en opsturen. Je kunt ook zelf een groter bord bestellen bij bijvoorbeeld krijtbordshop.nl of weddingdeco.nl en dan het krijtbord bij mij af laten leveren. Vervolgens beschrijf ik het bord volgens jullie wensen. Zo'n groot bord kan niet met de post mee, maar kun je afhalen in Aalten.
Ik kan natuurlijk ook op locatie komen schrijven. 

Meer weten? Stel vrijblijvend je vragen via email.

 

Krijtbordtekenaar | handlettering voor feest bruiloft| krijtbord schrijven bruiloft enveloppen schri

Mooie handlettering op enveloppen en bedankjes staan superfeestelijk. Zo heb je al een leuke persoonlijke verrassing voor je gasten terwijl de uitnodiging nog niet eens is uitgepakt.
Laat je enveloppen schrijven door mij en verras je gasten.

Wil je meer inspiratie voor krijtborden op je bruiloft of feest? Kijk op pinterest.

 

♥ Krijtborden & feest ♥

 

Handlettering Academy