Krijtbordenservice
 
workshop training cursus krijtbord schrijven

Workshop krijtbord schrijven voor winkels & horeca

Learn the rules like a pro. Break them like an artist.

Pablo Picasso

Dit is mijn favoriete quote als het gaat om workshops. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je eerst de basisregels moet kennen voordat je er een creatieve variant van kunt maken. Je kunt niet uit het niets een fantastisch krijtbordontwerp maken.

Ik leer je de basisregels. Bij mijn jarenlange ervaring als krijtbordtekenaar heb ik veel kennis opgedaan. Ik ken handige tips en tricks uit de praktijk en ik vind het leuk om die te delen met mensen die ook krijtborden schrijven.

Dat doe ik in de praktische workshop krijtbord schrijven voor winkels en horecabedrijven. Ik heb al veel workshops gegeven aan personeel van restaurants en winkelbedrijven.
Enkele namen van bedrijven die al eerder een workshop bij mij gevolgd hebben zijn: Ekoplaza Nederland, Jumbo City Groningen, Makro Best en Landal Greenparks.

 

Basisworkshop of complete workshop krijtbord schrijven?

Ik kom bij jullie op locatie. Kies voor een basisworkshop (duurt ongeveer 2,5 uur) of een complete workshop. Willen jullie meer oefenen met letters en ook leren illustreren, dan kun je beter een complete workshop nemen. Een complete workshop duurt ongeveer 4 uur.

Workshops krijtbord schrijven zijn altijd maatwerk, dus geef je wensen vooral aan mij door.

De geleerde letters worden toegepast op een krijtbord dat je mag houden. De kosten zijn € 30,- per persoon, exclusief BTW en exclusief reistijd.

 

workshop training cursus krijtbord schrijven handlettering horeca