Krijtbordenservice
 
workshop training cursus krijtbord schrijven

Workshop krijtbord schrijven voor winkels & horeca

Learn the rules like a pro. Break them like an artist.

Pablo Picasso

Dit is mijn favoriete quote als het gaat om workshops. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je eerst de basisregels moet kennen voordat je er een creatieve variant van kunt maken. Je kunt niet uit het niets een fantastisch krijtbordontwerp maken.

Ik leer je die belangrijke basisregels. Bij mijn jarenlange ervaring als krijtbordtekenaar heb ik veel kennis opgedaan. Ik ken handige tips en tricks uit de praktijk en ik vind het leuk om die te delen met mensen die ook krijtborden schrijven.

Dat doe ik in de praktische workshop krijtbord schrijven voor winkels en horecabedrijven. Ik heb al veel workshops gegeven aan personeel van restaurants en winkelbedrijven.
Enkele namen van bedrijven die al eerder een workshop bij mij gevolgd hebben zijn: Ekoplaza Nederland, Jumbo City Groningen, Makro Best en Landal Greenparks.

Ik kom bij jullie op locatie en ik zorg voor alle materialen. Dat is gemakkelijk voor jullie.  Een workshop duurt ongeveer 2,5 à 3 uur. Er zijn minimaal 4-6 deelnemers nodig voor een workshop (afhankelijk van de reistijd).

De geleerde letters worden toegepast op een uitwisbaar krijtbord van 30 x 40 cm dat je mag houden. De kosten zijn € 30,- per persoon. Dat is inclusief oefenboek en krijtbord, maar exclusief BTW en exclusief reiskosten.

Liever andere krijtborden of iets bijzonders leren? Workshops krijtbord schrijven zijn altijd maatwerk, dus geef je wensen vooral aan mij door. Stuur een email voor een offerte.

 

workshop krijtbord schrijven