Krijtbordenservice
 

workshop krijtbord schrijven restaurants winkels bedrijven

 

Vier goede redenen voor een workshop

Wie regelmatig krijtborden moet schrijven voor het restaurant of de winkel kent het misschien wel: het krijtbord ziet er lang niet zo mooi uit dan als je het in je hoofd had. De regels zijn niet recht maar lopen af naar beneden. Van een afstand is het wellicht niet zo goed leesbaar. Met de illustraties kom je misschien niet verder dan een kopje koffie. Na een aantal pogingen geef je het op en laat je het maar zo.
Jammer, want een restaurant of winkel kan in positieve zin de aandacht trekken met nette mooie krijtborden. De hoogste tijd voor verbetering!

Vier goede redenen
Er zijn vier goede redenen om een workshop krijtbord schrijven voor bedrijven te volgen.

De eerste reden heeft te maken met de positieve aandacht die een mooi krijtbord krijgt. Je zult merken dat je veel mooie complimentjes krijgt over een echt mooi krijtbord. Een mooi interieur trekt natuurlijk meer bezoekers die langer blijven en zij zorgen dus voor meer omzet. Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor meer tips over horeca krijtorden.

De tweede reden om een workshop krijtbord schrijven in te plannen op het volgende personeelsdagje is omdat het niet alleen leerzaam, maar ook een heel gezellige workshop is. Alle medewerkers zitten samen om een tafel, hebben de tijd om te praten over de krijtborden en leren daarmee ook van elkaar. Omdat er altijd een mooi eindresultaat op hun eigen krijtbord komt te staan, groeit het zelfvertrouwen van alle medewerkers.

De derde reden is omdat elke deelnemer een werkboek krijgt waarin zes krijtletters in alfabet en in cijfers staan. Hiermee oefenen de deelnemers tijdens de workshop. Omdat lettertypes vooral door oefenen worden geleerd is het handig om dit oefenboek er later nog eens bij te pakken en te kijken hoe de letters ook alweer geschreven worden.

 
werkboek workshop krijtbord schrijven

De vierde reden is omdat ik altijd op locatie kom. Je hoeft geen reis te regelen en nergens voor te zorgen behalve tafels en stoelen. Ik neem alle materialen mee. Dat scheelt jou tijd en moeite.
Het andere voordeel hiervan is dat ik het interieur dan ook zelf zie en de workshop aanpas aan de vraag van de medewerkers voor wat betreft sfeer en stijl, het soort illustraties of schrijfstijl. Je kunt je wensen natuurlijk ook van tevoren met mij bespreken.

Een workshop krijtbord schrijven voor bedrijven is dus altijd een op maat gemaakte workshop.

Samenvatting
Ik zet alle pluspunten van een workshop krijtbord schrijven nog even heel kort op een rij:

1. Mooie krijtborden zorgen voor meer omzet.
2. Gezelligheid en onderlinge verbondenheid bij de collega's
3. Een oefenboek met zes letteralfabetten en cijfers.
4. Ik kom op jullielocatie en geef een workshop op maat.

Plan vandaag nog je workshop of stel je vragen, neem contact met mij op. Misschien tot ziens!

Met vriendelijke groet, Dianne Vreman

 Terug
Geplaatst: 26-01-2018 09:29:56

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier