Krijtbordenservice
 
workshop krijtbord schrijven cursus handlettering

Extra lange workshop krijtbord schrijven

Omdat ik merkte dat er steeds meer vraag kwam vanuit winkels en horeca naar een meer uitgebreide workshop krijtbord schrijven heb ik een extra uitgebreide workshop ontwikkeld. In de extra tijd die je dan krijgt kun je ook leren illustreren op krijtbord, extra lettertypes leren, werken met kleuren, logo's leren tekenen of andere skills waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

De workshop kan in twe dagdelen op een dag gepland worden of in twee keer met een paar weken ertussen.

 
workshop training cursus krijtbord schrijven

Extra begeleiding via facebookgroep

Extra leuk bij deze grote workshop is dat ik er ook begeleiding buiten de workshop om aanbied. Dit gaat via een besloten facebookgroep, speciaal aangemaakt voor jullie bedrijf. Ik geef daarin nog extra tips en tricks en geef tips en tops op de krijtborden die de deelnemers plaatsen. Bij een workshop gepland op twee verschillende dagen valt de facebookbegeleiding in de weken tussen de twee workshopdagen in, bij een workshop op één dag is er facebookbegeleiding in een periode van vier weken na de workshopdag. Op de tweede workshopdag heb je dan al extra geoefend met het krijtbord schrijven.

 
workshop training cursus krijtbord schrijven

Vraag naar de mogelijkheden

De deelnemers kunnen dan alles wat ze geleerd hebben toepassen op een krijtbord en aan mij en hun collega's laten zien. Ik geef tips en tops op het geplaatste werk. Ik kan vragen die nog opkomen beantwoorden en daarnaast geef ik nog extra tips & tricks in foto's en filmpjes.

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

 Terug
Geplaatst: 21-03-2018 11:12:10

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier

cover foto.png

Lees mijn gratis ebook:
MEER OMZET MET KRIJTBORDEN
6 belangrijke tips voor slim gebruik van krijtborden