Krijtbordenservice
 
gekalligrafeerde naamkaartjes

Kalligrafie voor feesten

Ontsnap aan de organiseerstress van je bruiloft of feest met persoonlijk gekalligrafeerde naamkaartjes! Laat mij je helpen bij het creëren van de perfecte bruiloft.

Voor feesten en bruiloften kalligrafeer ik naamkaartjes, menukaarten, enveloppen of wat je maar nodig hebt om je feest in goede banen te leiden.

Dit is wat Marieke & Eric ervan zeiden.


Dianne heeft ervoor gezorgd dat het diner van onze bruiloft een persoonlijke touch kreeg. De door haar geschreven naamkaartjes waren prachtig en zorgden voor een mooie bijdrage aan het geheel.

Het was fijn dat er keuzemogelijkheden waren om het aan onze wensen te laten voldoen. We kregen positieve reacties van onze gasten.


 Ik luister naar je wensen, zorg voor het papier en de kalligrafie en stuur ze met liefde naar je toe.

Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 
krijtbord met bloemenkrans

Welkomstborden

Maak je bruiloft onvergetelijk met een prachtig welkomstkrijtbord versierd met bloemen! Verwelkom je gasten met een gepersonaliseerd krijtbord. Laat de stijl en kleuren passen bij het thema van jullie feest. Het is niet alleen een decoratief stuk, maar ook een uniek aandenken aan jullie speciale dag.

Een groot krijtbord kan een prachtige achtergrond vormen voor foto's, waar jullie en jullie gasten voor altijd van zullen genieten. Het voegt een vleugje charme en persoonlijkheid toe aan jullie bruiloft, waardoor het een dag wordt om nooit te vergeten.

Kies vandaag nog voor een welkomstkrijtbord met bloemen en maak je bruiloft compleet met een mooi krijtbord vol bloeiende bloemen. Neem contact met mij op om jouw gepersonaliseerde krijtbord te bestellen en maak indruk te maken op je gasten op jullie grote dag!

De krijtborden zijn watervast en hebben geen lijst.

Bestel een welkomstbord.


 

Krijtborden worden beter gezien als ze wat hoger staan. Zet ze daarom op een schildersezel. Deze kun je ook bij mij kopen. De ezel is van onbehandeld hout en is in hoogte verstelbaar,

De schildersezel kost € 35,-, maar omdat ik het niet kan verzenden, kun je het alleen afhalen in Aalten.


 

 

 

Welkomstborden voor feesten

  • krijtbord met bloemenkrans
  • welkomstbord met bloemen
  • resultaat igjpg
  • welkom krjtbordJPG
  • krijtbord  bruiloftjpg
  • schildersezel