Krijtbordenservice

Create your perfect coffee

krijtbordtekenaar krijtbord schrijven krijtbord lettering workshop handlettering horeca winkel bruil

Een kop koffie of een cappuccino is heerlijk, maar je eigen perfecte koffie samenstellen is natuurlijk nog beter. Dat kan nu bij Gusto in Winterswijk. Mijn perfecte coffee is een cappuccino met sojamelk en een extra shot espresso.

The Winery in Raddisson Blu Hotel

krijtbordtekenaar krijtbord schrijven krijtbord lettering workshop handlettering krijtbord horeca wi

Ik mocht de leukste quotes over wijn drinken handletteren op een grote krijtwand schrijven voor Raddisson Blu Hotel in Noordwijk aan Zee. Dit is in hun proefkamer The Winery.

Gouden Jubileum

krijtbordtekenaar krijtbord schrijven krijtbord lettering handlettering bruiloft feest

Ik heb met heel veel plezier dit krijtbord gemaakt. De kinderen van een echtpaar dat 50 jaar getrouwd is, geven dit krijtbord vol herinneringen aan hun ouders.

Bakker Bertram

krijtbordtekenaar krijtbord schrijven krijtbord lettering workshop handlettering handlettering pakke

Afgelopen week had ik een leuke samenwerking met Jolanda van Studio Hiddink. Samen hebben we veel wanden en krijtborden gekrijt voor Bakker Bertram in Amsterdam.

Lees verder

AGF Groente- en fruitbeurs

krijtbordtekenaar krijtbord schrijven krijtbord lettering workshop handlettering handlettering pakke

Op 27 en 28 september stond ik voor de organisatie AGF Detailhandel op de groente en fruitbeurs in de expohal in Houten. Ik heb handlettering gemaakt voor de stand. Dit keer niet direct op krijtbord getekend, maar op papier dat later door de standbouwer is omgezet naar wit op zwart. Knap gedaan en het geeft een geweldig effect.

Tijdens de beurs gaf ik workshops krijtbord schrijven voor bezoekers en standhouders. Later is dit overgegaan in het schrijven voor bezoekers en standhouders. Je weet nooit wat de mensen het liefst willen totdat je er bent, daarom moet je flexibel zijn hé? :-)

Lees verder

Krijtborden voor Makro

Krijtbord schrijven, krijtbordtekenaar, winkel, krijtbord beletteren, handlettering

De Makro staat op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam met bier en wijnen, koffie en kookprodukten. Ik mocht de krijtborden voor hun stand maken. Leuke opdracht!

Lees verder

Sportkantine AZSV

Krijtbord schrijven, krijtbordtekenaar, menubord, krijtbord beletteren, handlettering

Sportkantines zijn vaak groot en lekker industrieel ingericht. Perfect voor grote krijtborden. Helemaal leuk als je voor de voetbalvereniging uit je eigen dorp mag krijten!

Lees verder

[1]      «      4   |   5   |   6   |   7   |   8      »      [8]