Krijtbordenservice

Twee soorten krijtborden

krijtbord krijt.jpg

Ik krijg vaak vragen over welk soort krijtbord een horecaondernemer het best kan aanschaffen. Ook vragen mensen of de krijtstift uitwisbaar is in geval het assortiment of de prijzen wijzigen.

Op deze vragen wil ik in dit blog antwoord geven.

Lees verder

Kerstcadeaus inpakken

kerstcadeaus met kalligrafie

De dagen worden korter, de temperaturen worden lager. Gelukkig komt de maand december er snel weer aan. Dat betekent feesten, lichtjes en cadeaus. Die cadeaus kun je laten inpakken in de winkel, maar zelf kun je er ook iets moois van maken. En dat hoeft niet duur te zijn.

Lees verder

Wat schrijf ik op mijn krijtbord?

high tea a .jpg

Je hebt een krijtbord in je restaurant en je weet niet wat je er op moet schrijven. Je hebt veel om onder de aandacht te brengen, maar niet alles past op een krijtbord.

Wat schrijf je er dan wel op?
Geef een antwoord op één van deze vijf eenvoudige vragen en je hebt je onderwerp voor het krijtbord. Heb je meerdere krijtborden, dan kies je één antwoord voor één krijtbord.

Lees verder

6 Ingrediƫnten voor storytelling' (gastblog van Bianca Roemaat)

Uithangbord van een Italiaans restaurant.JPG

Verhalen vertellen oftewel storytelling. Het is een van mijn specialiteiten als tekstschrijver.
Vaak betrap ik (horeca) ondernemers erop dat ze op hun website, in hun bedrijf of op hun krijtbord vergeten te vertellen wat hun bedrijf uniek maakt. Dat is zonde! Daarom serveer ik in deze blog 6 ingrediënten voor storytelling.

 

Lees verder

5 tips voor het menu op het krijtbord

Krijtbord Wijnen

Op het online magazine de baristaclub.nl vond ik inspiratie voor deze 5 tips. Met deze tips deel je het menukrijtbord zo slim mogelijk in, zodat je er meer van verkoopt. 

Met deze 5 tips kun je direct aan de slag:

Lees verder

Huishoudelijke mededeling!

krijtbord met verzoek om stilte

Met krijtborden kun je reclame maken voor je mooie producten. Maar je kunt ze ook gebruiken voor huishoudelijke mededelingen.

Mededelingen zoals huisregels of verzoeken zijn misschien niet per se populair.

Hoe zorg je ervoor dat ze toch gelezen worden? 

Lees verder

Alles over krijtstiften

krijtstiften

Welke krijtstiften kun je het beste gebruiken en hoe ga je ermee om zodat je er lang plezier van hebt? Hier volgt alles wat je wilt weten over krijtstiften.

Lees verder

1   |   2      »