Krijtbordenservice

Coffee Journey

chalkboard coffee journey

Er komt steeds meer aandacht voor waar onze koffie vandaan komt en de manier waarop het gemaakt is. Daarom maakte ik deze Coffee Journey voor een koffieproducent.

Schoolkrijt

krijtbord bloemen met schoolkrijt

Meestal werk ik met krijtstiften. Perfect voor krijtborden die lang gewaard moeten blijven, maar het is ook fijn om weer eens te werken met gewoon schoolkrijt. Lekker vrij doedelen omdat je het toch zo weer weg kunt vegen. Moet ik vaker doen. :-)

art nouveau

krijtbord quote art nouveau

Het is heerlijk om zo af en toe voor mezelf een krijtbord te maken in de stijl die ik mooi vind. Op dit moment zit ik in een art nouveau fase.

Vrolijke feestdagen

krijtbord vrolijke feestdagen

Ik wens alle volgers van Krijtbordenservice natuurlijk Vrolijke Feestdagen toe.

Winterglow Wedding Styled Shoot

bruidspaar styled shoot

Op 9 december mocht ik meedoen aan een styled wedding shoot, iets wat al langere tijd op mijn verlanglijstje stond. Ik krijg weer de kans om mooie feestelijke krijtborden te maken, maar vooral ook om mijn kalligrafie op de kaart te zetten. De hele morgen regende het hard, terwijl de Winterglow Wedding buiten plaats zou vinden. Gelukkig werd het 's middags droog en kwam af en toe het zonnetje zelfs tevoorschijn.

Er was een prachtige tafelstyling gemaakt met de kleuren donkerrood, roestbruin en goud. Met deze kleuren heb ik een wedding stationery samengesteld. Je vindt ze terug op de prachtige foto's hieronder.

Ik heb nu een prachtige set foto's voor mijn portfolio, maar ook de samenwerking was heel fijn en ik heb leuke nieuwe creatieve mensen leren kennnen.

Credits:

fotografie: Jennifer Grosman Fotografie

make up en haar: Beautyfullyou Bruidsvisagie en Hairstyling

locatie, vintage items & styling: Old Time Favourites

bloemen en styling: Schikken&zo

vacht: Unima Oeding GmbH

bruidspaar: Joyce en Marijn Lampio

Lees verder

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [10]