Krijtbordenservice

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

Boekenleggers

workshop handlettering - boekenleggers

Bij een workshops handlettering kun je natuurlijk ook een paar boekenleggers van krijtstift/gelpen met koperstift op zwarte labels maken.

Vrolijke Paasdagen!

handlettering Let's have tea and talk about happy things

Af en toe het nieuws even af en over leuke dingen praten, dat lijkt me een goed plan voor de Paasdagen. Vrolijke paasdagen! Geniet ervan!

Handletteringlessen op school

eindresultaten krijtbord schrijven

Ik heb vijf lessen van anderhalf uur gegeven aan een klas op Pronova Praktijkonderwijs. De eerste vier lessen heb ik besteed aan handlettering op papier, de vierde les kwamen daar ook kleurpotloden bij. De vijfde les heb ik een workshop krijtbord schrijven gegeven. Ik heb het met heel veel plezier gedaan. Het was leuk om te zien hoe de leerlingen vooruit gingen.

Lucifers en enveloppen

Krijtbordenservice | enveloppen handlettering

Onlangs stond ik op een leuke bruidsbeurs om mijn krijtborden te laten zien, maar het is niet bij krijtborden gebleven. Ik heb ook lucifersdoosjes en adressen op enveloppen gehandletterd. De enveloppen zijn leuk voor uitnodigingen en de lucifers zijn leuk als bedankje na een bruiloft. Maak ze zelf of laat ze door mij maken.

Lees verder

Visitekaartjes

krijtbordenservice | visitekaartjes

Eindelijk, mijn visitekaartjes zijn klaar. Net als de website in zwart, wit en kraftkleur.

#DNDchallenge

Krijtbordenservice | handlettering

Op instagram en facebook zijn regelmatig leuke handlettering challenges. Het idee is dat alle volgers dezelfe quote tekenen en delen op instagram of facebook ter inspiratie voor andere volgers. Dit is mijn interpretatie van de quote Wake up Be Awesome van @DawwnNicoleDesigns #DNDchallenge.

[1]      «      7   |   8   |   9   |   10   |   11      »      [11]