Krijtbordenservice

Vier verrassende tips voor het schrijven met schoolkrijt

foto 1.JPG

Het is leuk (ik vind fantastisch, maar dat ben ik) om op een bord met schoolkrijt te schrijven. Sommige mensen doen dat voor hun plezier op een krijtwand thuis en sommige mensen doen het dagelijk op hun werk in bijvoorbeeld een restaurant.

Leuk of fantastisch dus, maar is niet altijd makkelijk.

Met krijtstift kun je makkelijk strakke lijnen zetten, maar met schoolkrijt is dat een stuk lastiger. En het uitvegen van schoolkrijt zorgt weer voor grijze vlekken op het zwarte bord.

Met deze basistips wordt het schrijven met schoolkrijt een stuk eenvoudiger.

Lees verder

Krijtborden voor een keuken

krijtbord kaas cheese

Ik mag steeds vaker krijtborden voor keukens maken. Net zo leuk om te doen als krijtborden voor restaurants of café's. Deze gaan over kaas en koffie, twee favorieten van de opdrachtgevers.

Lees verder

Krijtborden voor Oostenrijk

krijtborden voor terras

Een paar jaar geleden waren we (mijn man, onze drie kinderen en ik) op vakantie in Brück, Oostenrijk, aan de voet van de Grossglöckner. We hebben toen heerlijk gegeten op het terras van Hotel Gasthof Post. Hoe leuk is het om daarvoor nu krijtborden te mogen maken! De Nederlandse eigenares Sandra heeft de krijtborden zelf meegenomen naar Oostenrijk dus ik hoefde niet op locatie te tekenen helaas 😉 Dat had ik nou graag gedaan.

Lees verder

Krijtborden voor keukens

krijtbord granen

Mijn huis staat niet heel vol met krijtborden, maar in mijn keuken heb ik wel een krijtbord staan. Deze verandert wel heel vaak, want ik vind het maar al te leuk om weer een nieuwe te maken. Deze staat er net een dag of er beginnen alweer nieuwe ideeën op te borrelen.

Coffee Journey

chalkboard coffee journey

Er komt steeds meer aandacht voor waar onze koffie vandaan komt en de manier waarop het gemaakt is. Daarom maakte ik deze Coffee Journey voor een koffieproducent.

Vrolijke feestdagen

krijtbord vrolijke feestdagen

Ik wens alle volgers van Krijtbordenservice natuurlijk Vrolijke Feestdagen toe.

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [8]