Krijtbordenservice

Photobooth voor een bruiloft

handlettering voor bruiloft photobooth

Wat een leuke opdracht was dit. Het bruidspaar wou niet handjes schudden maar lekker op de dansvloer dansen met de gasten. Dat blijkt uit deze leuke kaartjes en doos.

Nog een bordje soep

krijtbord foodillustratie soep

Voor een andere locatie van Alfa-college mocht ik nog een bordje soep maken.

Waterpunt

krijtbord grafitti waterpunt

Tegenwoordig zijn er op grote scholen waterpunten waar je je fles met kraanwater kunt bijvullen. Hartstikke goed, want het is wel goed om veel water te drinken, maar niet om steeds plastic waterflesjes te kopen. Zie hier mijn krijtborden voor de waterpunten van verschillende scholen. De een in graffiti stijl en de andere met veel aandacht voor de lettering.

Lees verder

Soep en salades

krijtbord soep van de dag

Voor een catering op een school met MBO-opleidingen maakte ik deze krijtborden voor de soep en salades-afdeling.

Lees verder

Monstershake

krijtbord illustraties

Vorige week werkte ik in Bocholt in de Nordstrasse, net over de grens, bij een nieuwe zaak Huckyou2 van Huckleberry's met cookies, het lekkerste softijs van Bocholt, donuts, milkshakes en de monstermilkshake. Dat is een milkshake met daarop een gevulde donut, daarop slagroom en daarop weer een topping. Gelukkig is bewezen dat het midden van de donut absoluut calorievij is ;-)

Lees verder

Supersnelle Salsa

krijtbord recept salsa

Voor mij een leuke manier om kalligrafie en illustraties te combineren zijn recepten op krijtbord. Ik denk dat er nog wel meer gaan volgen.

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [10]