Krijtbordenservice

Winterglow Wedding Styled Shoot

bruidspaar styled shoot

Op 9 december mocht ik meedoen aan een styled wedding shoot, iets wat al langere tijd op mijn verlanglijstje stond. Ik krijg weer de kans om mooie feestelijke krijtborden te maken, maar vooral ook om mijn kalligrafie op de kaart te zetten. De hele morgen regende het hard, terwijl de Winterglow Wedding buiten plaats zou vinden. Gelukkig werd het 's middags droog en kwam af en toe het zonnetje zelfs tevoorschijn.

Er was een prachtige tafelstyling gemaakt met de kleuren donkerrood, roestbruin en goud. Met deze kleuren heb ik een wedding stationery samengesteld. Je vindt ze terug op de prachtige foto's hieronder.

Ik heb nu een prachtige set foto's voor mijn portfolio, maar ook de samenwerking was heel fijn en ik heb leuke nieuwe creatieve mensen leren kennnen.

Credits:

fotografie: Jennifer Grosman Fotografie

make up en haar: Beautyfullyou Bruidsvisagie en Hairstyling

locatie, vintage items & styling: Old Time Favourites

bloemen en styling: Schikken&zo

vacht: Unima Oeding GmbH

bruidspaar: Joyce en Marijn Lampio

Lees verder

Photobooth voor een bruiloft

handlettering voor bruiloft photobooth

Wat een leuke opdracht was dit. Het bruidspaar wou niet handjes schudden maar lekker op de dansvloer dansen met de gasten. Dat blijkt uit deze leuke kaartjes en doos.

Nog een bordje soep

krijtbord foodillustratie soep

Voor een andere locatie van Alfa-college mocht ik nog een bordje soep maken.

Waterpunt

krijtbord grafitti waterpunt

Tegenwoordig zijn er op grote scholen waterpunten waar je je fles met kraanwater kunt bijvullen. Hartstikke goed, want het is wel goed om veel water te drinken, maar niet om steeds plastic waterflesjes te kopen. Zie hier mijn krijtborden voor de waterpunten van verschillende scholen. De een in graffiti stijl en de andere met veel aandacht voor de lettering.

Lees verder

Soep en salades

krijtbord soep van de dag

Voor een catering op een school met MBO-opleidingen maakte ik deze krijtborden voor de soep en salades-afdeling.

Lees verder

Monstershake

krijtbord illustraties

Vorige week werkte ik in Bocholt in de Nordstrasse, net over de grens, bij een nieuwe zaak Huckyou2 van Huckleberry's met cookies, het lekkerste softijs van Bocholt, donuts, milkshakes en de monstermilkshake. Dat is een milkshake met daarop een gevulde donut, daarop slagroom en daarop weer een topping. Gelukkig is bewezen dat het midden van de donut absoluut calorievij is ;-)

Lees verder

Tennisvereniging Shot Zeist

krijtbord sportvereniging sportkantine

Krijtopdrachten voor kantines van sportverenigingen geven altijd een mooie kans om de sport op het krijtbord te laten terugkomen. Deze is voor Tennisvereniging Shot in Zeist.

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [8]