Krijtbordenservice

Waterpunt

krijtbord grafitti waterpunt

Tegenwoordig zijn er op grote scholen waterpunten waar je je fles met kraanwater kunt bijvullen. Hartstikke goed, want het is wel goed om veel water te drinken, maar niet om steeds plastic waterflesjes te kopen. Zie hier mijn krijtborden voor de waterpunten van verschillende scholen. De een in graffiti stijl en de andere met veel aandacht voor de lettering.

Lees verder

Geplaatst: 25-05-2018 08:53:47

Monstershake

krijtbord illustraties

Vorige week werkte ik in Bocholt in de Nordstrasse, net over de grens, bij een nieuwe zaak Huckyou2 van Huckleberry's met cookies, het lekkerste softijs van Bocholt, donuts, milkshakes en de monstermilkshake. Dat is een milkshake met daarop een gevulde donut, daarop slagroom en daarop weer een topping. Gelukkig is bewezen dat het midden van de donut absoluut calorievij is ;-)

Lees verder

Geplaatst: 15-05-2018 18:43:11

Supersnelle Salsa

krijtbord recept salsa

Voor mij een leuke manier om kalligrafie en illustraties te combineren zijn recepten op krijtbord. Ik denk dat er nog wel meer gaan volgen.

Geplaatst: 23-04-2018 09:33:19

Tennisvereniging Shot Zeist

krijtbord sportvereniging sportkantine

Krijtopdrachten voor kantines van sportverenigingen geven altijd een mooie kans om de sport op het krijtbord te laten terugkomen. Deze is voor Tennisvereniging Shot in Zeist.

Geplaatst: 12-04-2018 12:17:18

Workshops vernieuwd

workshop krijtbord schrijven cursus handlettering

Omdat ik merkte dat er steeds meer vraag kwam vanuit winkels en horeca naar een meer uitgebreide workshop krijtbord schrijven heb ik een extra uitgebreide workshop ontwikkeld. In de extra tijd die je dan krijgt kun je ook leren illustreren op krijtbord, extra lettertypes leren, werken met kleuren, logo's leren tekenen of andere skills waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

De workshop kan in twe dagdelen op een dag gepland worden of in twee keer met een paar weken ertussen.

Lees verder

Geplaatst: 21-03-2018 11:12:10

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [9]