Krijtbordenservice
 
workshop training cursus krijtbord schrijven

Workshop krijtbord schrijven voor horeca

Zit je nog steeds met die slordig geschreven krijtborden? Stop met scheve regels schrijven en leer nette krijtborden schrijven.
Maak krijtborden die de aandacht trekken en gelezen worden.

 
Dianne Vreman - Workshop krijtbord schrijven

Ik leer je de belangrijke basisregels. Bij mijn jarenlange ervaring als krijtbordtekenaar heb ik veel kennis opgedaan. Ik ken handige tips en tricks uit de praktijk en ik vind het leuk om die te delen met mensen die ook krijtborden schrijven.

Dat doe ik in de praktische workshop krijtbord schrijven voor horecabedrijven. Ik heb al veel workshops gegeven aan personeel van restaurants en winkels.

Enkele namen van bedrijven die al eerder een workshop bij mij gevolgd hebben zijn: Ekoplaza Nederland, Jumbo City Groningen, Makro Best en Landal Greenparks.

 

Ik kom bij jullie op locatie en ik zorg voor alle materialen. Dat is gemakkelijk voor jullie.  


Het is goed mogelijk om een workshop te geven met anderhalve meter afstand van de andere workshoppers en mij.

In de zomer kan de workshop ook buiten gegeven worden. Dit moet dan wel in de schaduw (in de zon gaan de krijtstiften op de warm geworden krijtborden lekken).


Een workshop duurt ongeveer 2 uur. De geleerde letters worden geoefend op een uitwisbaar krijtbord van 30 x 40 cm dat je mag houden.

De investering is € 40,- per persoon. Dat is inclusief oefenboek en krijtbord, maar exclusief BTW en exclusief reiskosten.

Wil je met krijtstiften of liever met schoolkrijtjes werken?

Beide is mogelijk. Mijn workshops krijtbord schrijven zijn altijd maatwerk, dus geef je wensen over wat je wilt leren gerust aan mij door.

Boek een workshop.

 

workshop krijtbord schrijven