Krijtbordenservice
 

Workshop krijtbord schrijven voor horeca

Zit je nog steeds met die slordig geschreven krijtborden? Stop met die scheve regels en leer nette krijtborden schrijven.
Maak krijtborden die de aandacht trekken en gelezen worden.

 
Dianne Vreman Workshop Krijtbord Schrijven

Ik leer je de belangrijke basisregels. Bij mijn jarenlange ervaring als krijtbordtekenaar heb ik veel kennis opgedaan. Ik ken handige tips en tricks uit de praktijk en ik vind het leuk om die te delen met mensen die ook krijtborden schrijven.

Dat doe ik in de praktische workshop krijtbord schrijven voor horecabedrijven. Ik heb al veel workshops gegeven aan personeel van restaurants en winkels.

Enkele namen van bedrijven die al eerder een workshop bij mij gevolgd hebben zijn: Ekoplaza Nederland, Jumbo City Groningen, Makro-vestigingen en Landal Greenparks.

 

Ik kom bij jullie op locatie en ik zorg voor alle materialen. Dat is gemakkelijk voor jullie.  


Als een workshop verder weg is (van Aalten) zijn er minimaal 4 deelnemers nodig om de workshop door te laten gaan. Dat doen we in overleg.


Een workshop duurt ongeveer 2 uur. De geleerde letters worden geoefend op een uitwisbaar krijtbord van 30 x 40 cm dat je mag houden.

De investering is € 40,- per persoon. Dat is inclusief oefenboek en krijtbord, maar exclusief BTW en exclusief reiskosten.

Na de workshop kunnenn alle deelnemers nette letters in rechte regels maken.

Wil je met krijtstiften of liever met schoolkrijtjes werken?

Beide is mogelijk. Mijn workshops krijtbord schrijven zijn altijd maatwerk, dus geef je wensen over wat je wilt leren gerust aan mij door.

Boek een workshop.

 

workshop krijtbord schrijven

 
masterclass Krijtborden Dianne Vreman

Masterclass Workshop Krijtborden voor horeca en winkels

Ben je op zoek naar iets beters? Wil je de allerbeste workshop met specifieke adviezen voor jouw restaurant of winkel? Met alle aandacht voor jouw vragen?

Leer alles wat je wilt weten om zelf het maximale commerciële effect uit je krijtborden te halen.

Wat krijg je in de masterclass?

  • Een één op één (of één op twee workshop krijtbord schrijven, een voor jezelf en eventueel één extra voor een medewerker (dus max. 2 deelnemers).
  • Handig pakket twv € 40,00 met tools en krijtstiften waarmee je meteen aan de slag kunt. Dat gaat je echt helpen om snel nette krijtborden te schrijven.
  • Adviezen over krijtborden (Hoe, Wat, Waar?) toegepast op jouw winkel of horecazaak.
  • Advies en inspiratie over welke teksten/tekeningen het beste werken op krijtmuren, krijt- en stoepborden.

Investering € 365,- ex btw en reiskosten.