Krijtbordenservice

Wat schrijf ik op mijn krijtbord?

high tea a .jpg

Je hebt een krijtbord in je restaurant en je weet niet wat je er op moet schrijven. Je hebt veel om onder de aandacht te brengen, maar niet alles past op een krijtbord.

Wat schrijf je er dan wel op?
Geef een antwoord op één van deze vijf eenvoudige vragen en je hebt je onderwerp voor het krijtbord. Heb je meerdere krijtborden, dan kies je één antwoord voor één krijtbord.

Lees verder

6 Ingrediƫnten voor storytelling' (gastblog van Bianca Roemaat)

Uithangbord van een Italiaans restaurant.JPG

Verhalen vertellen oftewel storytelling. Het is een van mijn specialiteiten als tekstschrijver.
Vaak betrap ik (horeca) ondernemers erop dat ze op hun website, in hun bedrijf of op hun krijtbord vergeten te vertellen wat hun bedrijf uniek maakt. Dat is zonde! Daarom serveer ik in deze blog 6 ingrediënten voor storytelling.

 

Lees verder

5 tips voor het menu op het krijtbord

Krijtbord Wijnen

Op het online magazine de baristaclub.nl vond ik inspiratie voor deze 5 tips. Met deze tips deel je het menukrijtbord zo slim mogelijk in, zodat je er meer van verkoopt. 

Met deze 5 tips kun je direct aan de slag:

Lees verder

Huishoudelijke mededeling!

krijtbord met verzoek om stilte

Met krijtborden kun je reclame maken voor je mooie producten. Maar je kunt ze ook gebruiken voor huishoudelijke mededelingen.

Ook regels met betrekking tot de anderhalve meter afstand houden of handen ontsmetten kun je communiceren op een krijtbord.

Mededelingen zoals huisregels of verzoeken zijn misschien niet per se populair.

Hoe zorg je ervoor dat ze toch gelezen worden? 

Lees verder

Alles over krijtstiften

krijtstiften

Welke krijtstiften kun je het beste gebruiken en hoe ga je ermee om zodat je er lang plezier van hebt? Hier volgt alles wat je wilt weten over krijtstiften.

Lees verder

Vier verrassende tips voor het schrijven met schoolkrijt

foto 1.JPG

Het is leuk (ik vind het fantastisch, maar dat ben ik) om op een bord met schoolkrijt te schrijven. Sommige mensen doen dat voor hun plezier op een krijtwand thuis en sommige mensen doen het dagelijk op hun werk in bijvoorbeeld een restaurant.

Leuk of fantastisch dus, maar het is niet altijd makkelijk.

Met krijtstift kun je makkelijk strakke lijnen zetten, maar met schoolkrijt is dat een stuk lastiger. En het uitvegen van schoolkrijt zorgt weer voor grijze vlekken op het zwarte bord.

Met deze basistips wordt het schrijven met schoolkrijt een stuk eenvoudiger.

Lees verder

Krijtborden bewaren en beschermen

krijtborden.JPG

Heb je een mooi krijtbord gemaakt met krijtstift of schoolkrijt waar je heel blij mee bent? Dan wil je het natuurlijk graag bewaren.

Of het krijtbord nou gemaakt is voor binnen of voor buiten, een horecabord beschreven met krijtstift, is niet bestand tegen water, zonneschijn of veegvingers.

Hoe los je dat op?

Lees verder

1   |   2      »