Krijtbordenservice
 
_MG_2741-klein-Magnetic Fotografie.jpg

Over mij

Als horeca-ondernemer komt het volgende je vast bekend voor: Je wilt iets een mooie krijtbord in je restaurant om de aandacht te trekken.

Je kunt de keuze van je gasten sturen in hun keuze voor je product of dienst door je product te laten zien op het krijtbord, of dat nou binnen staat of binnen hangt. Maar dan moeten ze het wel zien en lezen.
Hoe fijn zou het zijn als je krijtborden er mooi uitzien, zodat ze de aandacht trekken en met aandacht bekeken worden.

De laatste jaren is er vanuit de marketing en consumentenpsychologie steeds meer bekend geworden over hoe klanten hun keuzes maken uit een menu. En dat klanten de zorg en toewijding die in een handgeschreven bord zit, onbewust vertalen naar een met zorg bereid gerecht. Daar moet je natuurlijk gebruik van maken, anders laat je kansen en omzet liggen.
Zodra de opdrachtgever akkoord is gegaan met de offerte maak ik altijd schetsen. Dat helpt mij om verschillende lettertypes en composities uit te proberen. De beste stuur ik naar mijn opdrachtgever.

Als ervaren krijtbordtekenaar heb ik sinds 2014 voor meer dan 80 winkels en restaurants krijtborden getekend, zoals binnen als buiten.
Ik verstuur ook krijtborden die binnen of buiten kunnen worden opgehangen.

Het schrijven en tekenen verveelt me nooit. Ik verheug me op de volgende opdracht. Misschien voor jou?

Dianne Vreman