Krijtbordenservice
 
Dianne Vreman

Over mij

In 2014 is Krijtbordenservice ontstaan, toen ik voor de koffiezaak van een vriendin een krijtbord mocht tekenen. Zij heeft daar veel leuke reacties op gekregen.

Toen durfde ik ook bij een café in de buurt te vragen of ik een krijtbord mocht tekenen. Dat mocht. Daar kreeg ik ookpositieve reacties. Zo is het krijtbordballetje gaan rollen.

En ondertussen wilde ik natuurlijk steeds beter worden in het schrijven en tekenen op krijtbord. Ik heb verschillende workshops krijtbord schrijven gevolgd. En een grafische cursus gedaan waarbij ik alles leerde over letters en compositie. Ik heb mijn eigen stijl ontwikkeld in foodillustraties

Krijtbordenservice groeide snel uit tot een fulltime job. Het is mijn ideale werk want ik kan er mijn creatieve ei in kwijt.

Nu ben ik zover dat ik ook anderen verder kan helpen met een workshop krijtbord schrijven. Daarmee kan ik horecapersoneel de beginselen van het krijtbord schrijven leren.

Het mooiste van krijtborden vind ik hoe ze meteen sfeer brengen in een ruimte en meteen de aandacht van de gast trekken. Dat betekent natuurlijk ook dat je de juiste tekst en tekeningen op je krijtbord wilt laten plaatsen, zodat de krijtborden voor meer omzet zorgen.

Ik hou erg van fietsen en zomers ook van suppen, dat alles in de natuur van de mooie Achterhoek. Maar werken aan krijtborden doe ik door heel Nederland (en Duitsland, want dat is ook dichtbij voor mij).

Het schrijven en tekenen op krijtbord verveelt me nooit. Ik verheug me nu al op de volgende opdracht. Misschien wel voor jou.

Heb je nog vragen? Stuur me een email of whatsapp.

Creatieve groet, Dianne Vreman